KONTAKTY

Mgr. Patrik Bellák
Jána Švermu 2624/7
085 01 Bardejov
tel: +421 918 099 618
info@bukoveschody.sk

NOVINKY

arr3Kvalita produktovKvalita masívnych dosiek Dĺžkovo nenadpájané dosky -priebežky (FIX) Jednotlivé... arr3Možnosť povrchovej úpravyNašim zákazníkom ponúkame aj možnosť povrchovej úpravy. Vybrať si môžete z týchto odtieňov:  Cena... arr3Použitie voskových olejov na drevoTvrdý voskový olej Tvrdý voskový olej je vhodný na ošetrenie drevených schodov v interiéri. Môžete... arr3Postup montáže schodovPo zakúpení schodových stupníc pokračujte v nasledujúcich bodoch: Povrchová úprava:  • Ako...

TOVAR V AKCII

naša cena 30,00 €
dostupné

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 15,50 €
dostupné
naša cena 14,99 €
dostupné
naša cena 21,00 €
dostupné

Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

 

PaBello s.r.o. - poskytovateľ služieb na portáli webareal.sk sa zaväzuje dodržiavať nižšie uvedené pravidlá, zaobchádzanie s údajmi o objednávajúcich a užívateľoch.

---

Rešpektujeme vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, potrebujeme poznať niektoré Vaše údaje. Údaje o Vás chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné informácie a údaje o Vašich objednávkach. K týmto údajom má prístup výlučne poskytovateľ a jeho zmluvný sprostredkovateľ v zmysle Zákona č. 122/2013 Zz o ochrane osobných údajov.

Používaním webu bukoveschody.sk objednávateľ alebo návštevník vyhlasuje, že súhlasí v zmysle príslušných ustanovení Zákona č. 122/2013 Zz o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, aby predávajúci spracoval a uchovával jeho osobné údaje, najmä tie, ktoré sú uvedené nižšie, a/alebo ktoré sú potrebné pri činnosti predávajúceho a spracovával ich vo všetkých svojich informačných systémoch. Predávajúci sa zaväzuje, že bude s osobnými údajmi objednávateľa zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými právnymi predpismi SR. Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia takého odvolania.

Údaje, ktoré poskytne objednávateľ, sú nevyhnutné pre spracovanie a vybavenie objednávky, vystavenie faktúry a ďalšie úkony podľa obchodných podmienok. Ak objednávateľ potrebné údaje neposkytne, poskytovateľ má právo objednávku zrušiť. Pri objednávke sa objednávateľ zaväzuje poskytnúť pravdivé informácie. Udania nepravdivých informácií je v rozpore so všeobecnými obchodnými podmienkami.

Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ fyzickou osobou, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • meno a priezvisko,
  • adresu vrátane PSČ,
  • číslo telefónu,
  • e-mailovú adresu.


Zmluvné strany sa dohodli, že ak je objednávateľ právnickou osobou alebo podnikateľom, je povinný oznámiť predávajúcemu:

  • obchodné meno podľa príslušného registra,
  • adresu sídla vrátane PSČ,
  • IČO,
  • DIČ,
  • číslo telefónu,
  • e-mailovú adresu,
  • meno kontaktnej osoby.

---

Objednávateľ odoslaním žiadosti o zasielanie noviniek e-mailom vyjadruje svoj súhlas s tým, aby mu poskytovateľ zasielal správy o činnosti, ponukách a akciách poskytovateľa bez predchádzajúcej žiadosti objednávateľa na zaslanie takýchto správ.

Objednávateľ má právo a povinnosť aktualizovať údaje o sebe priamo v on-line režime na web stránke www.setup.sk podľa návodu.

Práva objednávateľa ako dotknuté osoby ustanovuje § 28 Zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Súvisiace informácie: obchodné podmienky

YTU1ZWV